Zadnje Objave

Ne pozabite na nakup cenejših vozovnoc, za smučarski center Cerkno. Za vas so predprodajo podaljšali do 30.11.2016.  

Od 19.5 do 21.5 2016 bo v Cerknem že 21. mednarodni festival JAZZ Cerkno. Več o programu in nastopajočih si lahko preberite na njihovi spletni strani: www.jazzcerkno.si.

Jutri na Smučarskem centru Cerkno pričnejo z obratovanjem. Odprta bo proga Dolina. Dostop do vrha bo mogoč s 6-sedežnico počivalo.  Otroci do 15. leta smučajo brezplačno. Vsi ostali smučate za samo 5€. Obeta se lepo vreme. Lepo vabljeni.

Na smučarskem centru Cerkno so pričeli z predprodajo smučarskih vozovnic. Ponujajo kar do 31% popusta. Več na http://cerkno.moja-kosarica.si/si/

Danes so na Smučarskem centru Cerknu otvorili smučarsko sezono. 31.12.2014 in 1.1.2015 vam nudijo 15% popust na redne cene smučarskih vozovnic. Zimska sezona se tako na Smučarskem centu Cerkno pričenja s tem pa vas tudi vljudno vabimo da obiščete naše apartmaje, saj so od smučišča oddaljeni le dober kilometer.

Na Smučarskem centru Cerkno so pričeli z umetnim zasneževanjem. Upamo da jim čimprej uspe narediti dovolj snega, da se sezona lahko prične.